Of het nou om klantendata gaat of gevoelige bedrijfsinformatie. Kwaadwillenden zijn hier vaak op uit en zullen alle nodige stappen ondernemen om zo dicht mogelijk bij deze bedrijfsgevoelige informatie te komen. Een optimaal beveiligde omgeving vraagt deskundigheid en expertise die FreshExperts kan bieden.

De security specialisten van FreshExperts denken graag mee om de security rondom jouw organisatie te optimaliseren. Of je nu wilt meten waar jouw organisatie op dit moment staat, hoe veilig de applicaties, data of infrastructuur zijn óf je medewerkers bewust wilt maken voor mogelijke aanvallen, FreshExperts is jouw partner naar een veilige bedrijfsvoering.

Niet alleen kan FreshExperts de staat van de informatiebeveiliging zichtbaar maken, maar ook de organisatie helpen bij het voorkomen van het ontstaan van kwetsbaarheden in het ontwikkelproces.

Onze gecertificeerde en ervaren professionals helpen onze klanten vooruit om volledig gebruik te kunnen maken van de mogelijkheden bij het implementeren van het Cloud Management Platform. Daarnaast adviseren en ondersteunen onze medewerkers de applicaties, veiligheidsaspecten, active directories, virtuele technologie├źn en veel andere functies waaronder monitoring van onze klanten.

Meer te weten komen of uw cybersecurity uitbesteden?

Neem contact met ons op