Architectuur verzorgt de verbindende factor tussen hoe een organisatie de dagelijkse werkzaamheden kan uitvoeren, op een veilige en geborgen manier, en de passende IT-oplossing. Door structuur aan te brengen in het IT-landschap van de organisatie wordt het mogelijk overzicht te creëren van de bedrijfsprocessen en de middelen die ter beschikking staan om de dagelijkse werkzaamheden uit te voeren. 

Een gestructureerde architectuur helpt mensen, middelen, processen en de wijze waarop beslissingen genomen worden te verbinden, zodat het huidige en toekomstige IT-landschap inzichtelijk gemaakt kan worden. Organisaties kunnen hierdoor overzichtelijk stappen ondernemen om zich verder te ontwikkelen en de bedrijfsprocessen te optimaliseren. 

De gecertificeerde medewerkers van FreshExperts brengen op een gestructureerde manier het IT-landschap van de organisatie in kaart. Hiermee is het mogelijk om hoogwaardige en competitieve oplossingen neer te zetten en te onderhouden, welke niet alleen gericht zijn op het nu, maar ook klaar zijn voor de toekomst.

Wilt u ook uw bedrijfsdoelen direct doorvertalen naar effectieve IT-visie en strategie? Enkele vragen en diensten waarmee wij onze klanten van dienst zijn:

  • Hoe ziet onze Enterprise Architectuur eruit?
  • Hoe krijgen we grip op ons applicatielandschap?
  • Hoe krijgen we meer grip op Governance met EA?
  • Hoe koppelen we IT-visie en strategie aan EA?
  • Hoe profiteren we optimaal van Cloud & Scalability?
  • Meer te weten komen of uw strategie & architectuur uitbesteden?

    Neem contact met ons op