Over FreshExperts

FreshExperts is een organisatie waar techneuten met veel ervaring op diverse IT vlakken samenkomen. Hun kennis en ervaring kunnen wij inzetten om de best mogelijke oplossingen te bieden voor uw IT vraagstukken als klant. Wij zijn er onder andere voor cloud hosting, DaaS, migraties en beheer.

Projecten die zeer complex zijn, zijn voor de mensen binnen FreshExperts een uitdaging die zij graag aanpakken en uitvoeren. Hierbij geldt dat wij na het afronden van het project alles keurig overdragen naar uw eigen vaste beheerders. De mensen binnen FreshExperts zijn geen blijvende krachten. Zij delen hun expertise, leiden desgewenst uw interne medewerkers op om vervolgens weer uit te stromen naar een nieuwe uitdaging.

Onze toppers zijn thuis in de techniek van vooraanstaande vendoren waaronder: VMware, Microsoft, Citrix, Nutanix, Ivanti/RES, Cisco. Zodat u met een gerust hart taken en/of projecten aan hen kunt uitbesteden in de wetenschap dat het resultaat zal zijn wat u verwacht. Daarnaast zijn zij communicatief vaardig, gemotiveerd, gedreven en sparringpartner om voor uw organisatie tot het beste te komen. Het voordeel voor u? Kennis en ervaring zonder dat u dure medewerkers eerst op training moet sturen om modernisering door te voeren in uw omgeving.

FreshExperts maakt het mogelijk!

Klaar om te solliciteren?

Wij zijn benieuwd met welke gedachten jij rondloopt rondom jouw volgende carrièrestap. De professionals die jou voorgingen gaven aan het ontzettend prettig en verhelderend te vinden om hier met één van onze specialisten over te hebben. Dat kan natuurlijk supereenvoudig door even te mailen of te bellen. Direct solliciteren op jouw droomfunctie?

Word jij de volgende die zich
aansluit bij Team FreshExperts?

Solliciteer Nu!