Sollicitatieproces

Jouw droombaan

Het sollicitatieproces voor jouw droombaan als IT-Expert bij FreshExperts. Hoe werkt dat precies?

Je sollicitatie bij FreshExperts begint met een online sollicitatie. Behalve je CV kijken we met name naar je algemene motivatie om voor FreshExperts te werken, en in het bijzonder naar je motivatie voor de betreffende functie. Wij streven er naar om binnen uiterlijk 4 werkdagen een reactie te geven op jouw sollicitatie.

Sluiten je CV en motivatie aan bij het door ons gezochte profiel, dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek.
Dit gesprek zal je doorgaans voeren met een vacaturehouder en onze recruiter of een andere direct collega van de vacaturehouder.
Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op je werkervaring, je motivatie en je persoonlijkheid.

Als het eerste gesprek positief is gebleken volgt een tweede gesprek. Naast een korte check op je inhoudelijke kennis, is dit gesprek in het bijzonder bedoeld om te beoordelen of er naast een inhoudelijke match ook op persoonlijk gebied voldoende aansluiting is.

Als je dit alles goed doorloopt doen we je per mail een arbeidsvoorwaardelijk aanbod (een Personal Benefit Statement) en zul je zelf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) bij de gemeente moeten aanvragen. De totale werving en aannameprocedure neemt gemiddeld 2 weken in beslag.

Klaar om te solliciteren?

Wij zijn benieuwd met welke gedachten jij rondloopt rondom jouw volgende carrièrestap. De professionals die jou voorgingen gaven aan het ontzettend prettig en verhelderend te vinden om hier met één van onze specialisten over te hebben. Dat kan natuurlijk supereenvoudig door even te mailen of te bellen. Direct solliciteren op jouw droomfunctie?

Word jij de volgende die zich
aansluit bij Team FreshExperts?

Solliciteer Nu!